Meist

 

Tere! Mina olen Britt ja kirjutan siin blogis meie unistuste kodu ehitamisest alates vundamendi müüride ladumisest kuni mööbli ehitamiseni välja.

Meie pere koosneb viiest liikmest, kes kõik on selle blogi jaoks omamoodi olulised:

  • mu mees, kes enamuse ehitustöödest ise teinud on. Ta on kuldsete kätega ja lisaks majale valmib tema käe all ka enamus meie kodu mööblist.
  • mina, kes ma planeerin, tellin materjalid, viimistlen ja koristan ning kõigest sellest siin kirjutan.
  • kaks last, kes suures osas lihtsalt elu põnevamaks teevad ja kelle nimel me kõike seda üldse teeme.
  • koer Lotte, kes aitab kaasa sellele, et mul oleks rohkem segadust, mida koristada aga et meil oleks ka keegi, kes aitab meie kõigi stressi maandada olles üks suur painuruja ja tubli jalutuskaaslane.

Meid paelub minimalism ja teadmine, et lihtsuses peitub võlu ning sellest on inspireeritud ka meie kodu. Me armastame lihtsaid aga praktilisi lahendusi, looduslikke materjale ja neutraalseid toone. Blogikirjutamise eesmärgiks on jagada oma kogemust, inspireerida ja abiks olla teistele, kes plaanivad samuti ise ehitada.

Tagasi