Miinus viiskümmendtuhat – 5.02.2007

Eelarve koostamine remondi jaoks polnudki see kõige lihtsam osa.. Paljude tööde ja materjalidega on olnud nii, et need, mida mina olen pidanud väga kalliteks on suhteliselt odavalt tehtud saadud ja need, mis mulle lihtsad ja odavad tundusid, on palju peavalu tekitanud..

Ega me palju enda suurtest plaanidest tegemata polegi jätnud ja selles see asi ilmselt ongi, et praegu sisse kolimast takistavad need viimased, kuid kõige olulisemad asjad – mööbel ja köögitehnika. Ei raatsi rohkem laenu kaela võtta ja üritame selle puudujäägi iga kuu palgast kõrvale panna, eks siis näeb kui kiiresti seda teha suudame..

Kõige suurem asi, mille arvelt me kokku hoidsime oli aurusaun – esialgsest plaanist paigaldada kaheinimese mullivanniga aurusaun sai hoopis üheinimese jalavanniga aurusaun. Lapsel seal sulistamiseks palju ruumi, aga ise vast vanni sinna ei lähe. Lohutan ennast sellega, et ega mul rohkem kui kord kuus vanniskäimise isu ei ole ja aegagi ei ole ja seda saab vast spa-s leevendada.

Mul on tegelikult parem meel sellest, et me miinuses oleme ja kasutasime kvaliteetseid materjale, mitte ei raisanud seda odava materjali ostmiseks, millega hiljem rahul pole. Ma olen kannatlik kui ma tean, mille nimel ma seda olen 

Jäta kommentaar: